TTV PJS

meer dan 60 jaar actief

Interview met …

aug 24, 2023

Vorig jaar vroegen wij Frank Dekkers en Louis van Gaal naar hun inschattingen met betrekking tot de prestaties van PJS 1, 2 en 3. In hoeverre hadden de heren gelijk? Oordeel zelf!

Poelier Frank Dekkers

Voormalig lid van Team 1 en nummer 1 Poelier van Brabant en omliggende provincies over de kansen van PJS 3 (2, en 3).
“Allereerst wil ik benadrukken dat ik altijd objectief en realistisch naar een dergelijk vraagstuk kijk; alhoewel ik toevalligerwijs ook deel uitmaak van het voormalig 1e team van PJS, denk ik dat er weer een mooie prestatie van team 3 mag worden verwacht. Daarbij moet wel worden gezegd dat de reistijden niet in ons voordeel zijn. Toch denk ik dat dit geen bezwaar hoeft te zijn om goed te presenteren. Elke vakantieperiode wordt gebruikt om straks topfit voor de dag te komen. En ook moeder de vrouw mag niet vergeten worden, zij ondersteunt mij om tot grote sportieve prestaties te komen.
De kippenworst zal strategisch ingezet worden tijdens de competitie, iedereen kent deze wel; naast het feit dat deze ongekend smakelijk is, zal er dit jaar een extra ingrediƫnt inzitten om mijn teamgenoten aan nog betere prestaties te helpen.

Al met al denk ik dat handhaving in deze ongekend sterke poule tot de mogelijkheden behoort.
T.a.v. team 1 en 2, ben ik wat terughoudender; team 2 heeft wel heel veel ervaring aan boord, maar hebben helaas ook te maken met spelers die blessuregevoelig zijn. Als dat dit seizoen achterwege blijft, dan strijden zij normaal gesproken voor het kampioenschap.
En team 1 is helemaal duidelijk, daar zit zoveel kwaliteit en groeipotentieel, dat voor deze poule het kampioenschap bij wijze van spreke schriftelijk kan worden afgedaan.

Louis van Gaal – voormalig topcoach

Ik ken de vereniging natuurlijk met name van het Bonken, wat ik de laatste keer helaas aan mij voorbij heb moeten laten gaan. Deze vereniging draag ik een warm hart toe. Ik, als topcoach, zie de bevlogenheid van de spelers, de passie, de drive en het gogme tijdens de wedstrijden. Kwaliteit is het uitsluiten van toeval. En de weg naar succes is altijd onder constructie. En dat is precies wat deze vereniging in al haar facetten doorvoert. Het spreekt dan ook vanzelf dat alle leden van deze vereniging mijn boek “de trainer en de totale mens” hebben gelezen.
(Voor spelregels Bonken, klik hier.)

Red: wij van de redactie bleven enigszins peinzend achter na deze wijze woorden van Nederlands Topcoach.

Login om te reageren.

Login om te reageren.